2013-03-14 11:15:48• hírek • MTI

Londonban 2-1-re nyer a Steaua – tulajdonosa szerint

A Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea-nek egygólos hátrányról kell fordítania a román Steaua Bucuresti ellen csütörtökön, ha be akar jutni a labdarúgó Európa Liga legjobb nyolc csapata közé.

A román fővárosban a múlt héten meglepetésre vereséget szenvedett londoni együttes ennek ellenére továbbra is esélyese a párharcnak, már csak azért is, mert vasárnap az angol FA Kupában 0-2-es hátrányról tudott felállni, s jó játékkal ért el 2-2-es döntetlent a Manchester United ellen.

Mindennek ellenére a román csapat simán továbbjut majd, hisz 2-1-re nyerni fog a Stamford Bridge-en. A vendégek szerzik meg a vezetést, a Chelsea egyenlít majd, ám egy kontrából a Steaua végül megszerzi a győztes találatot. Ez nem a Szatmár.ro víziója, hanem a román rekordbajnok néha megkérdőjelezhető elmeállapotú, ám annál sportszerűtlenebb és megalománabb tulajdonosa.

A nyolcaddöntő előtt a legkiélezettebb párharcnak gondolt Tottenham-Internazionale összecsapás már tulajdonképpen múlt csütörtökön, a londoni első meccsen eldőlt. A Tottenham simán, 3-0-ra verte a hullámvölgyben lévő milánói csapatot, melynek jelenlegi formájában nagyon halvány esélyei maradtak a továbbjutásra.

A VfB Stuttgart révén valószínűleg az utolsó magyar érdekeltségű gárda is búcsúzik a sorozattól, ugyanis a Hajnal Tamást foglalkoztató németek úgy lépnek pályára a Lazio vendégeként, hogy hazai pályán 2-0-s vereséget szenvedtek.


Európa Liga, nyolcaddöntő, visszavágó (első meccsen):
Rubin Kazany -Levante 19.00 (0-0)
Zenit -Basel 19.00 (0-2) DigiSport2.hu, DolceSport1, DolceSport2
Internazionale -Tottenham Hotspur 20.00 (0-3) DigiSport1.hu, DigiSpo2.ro
Chelsea -Steaua 22.05 (0-1) Story4Tv, ProTV, DigiSport1, DolceSport1
Fenerbahce - Plzen 22.05 (1-0)
Girondins Bordeaux -Benfica 22.05 (0-1) DigiSport2.hu
Newcastle United -Anzsi Mahacskala 22.05 (0-0) DigiSport2.hu
Lazio -VfB Stuttgart 22.05 (2-0), DolceSport2

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: